profilbild-1

Jag är en award-winning, passionerad fotograf och Art Director bosatt i Stockholm. Jag har älskat allt som har med den visuella berättelsen att göra så länge jag kan minnas, detta har gett mig stor förståelse för hur fotografier, formgivning och rörligt kommunicerar och påverkar kommunikationen oavsett om det är i konstnärliga sammanhang eller om projektet är styrt av syfte och målgrupp i en riktad PR- eller reklamkampanj.

Några exempel på vad jag kan hjälpa er med:

  • PR & REKLAM: Fångar bilderna som sticker ut i informationsflödet oavsett om det är varumärkesbyggande eller sälj som är i fokus.
  • CONTENT: Bilder, filmer och illustrationer till Sociala Medier
  • BILDBANK: Utökar er egen bildbank med unika och specifika bilder, till sälj- och marknadsmaterial.
  • REDAKTIONELLT: Visualiserar och stärker ämnet i tillexempel nyhetsartiklar, arkiv och publikationer, dokumentärer och facklitteratur.
  • PORTRÄTT: VD-porträtt eller personalbilder, i ett enhetligt bildmaner som stärker ert varumärke.

Några av mina kunder
Avanti, Futebol da Forca, Potential Park, Grand Hotel, Maxim Teatern, Patchwork, Conducting 21 C, Acando, Falcon, Havana Club, Malibu Rum, BAM, Entrypark, Scenpass Stockholm, IHAAB group, Ilse Jacobsen, Odd Raven Studios, basta, FEATHER agency, Orkan Lia, Prima Gruppen, WriteNow, Sveafastigheter Bostad, Vattenfall, Hufvudstaden, Cohn & Wolfe, Carlsberg, Circle K, Riksteatern, Demadly, Go Green, Pernod Ricard, Carlsberg, BCW, Scream, Green Heads

KONTAKT

hej@mariacruseman.se
Tel: +46 735 30 48 03

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande